Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

MAC72
tag
válasz

cappa72

üzenetére
						Bocsánat, valóban rosszul fogalmaztam!
Az átparticionáláshoz linkelt programra gondoltam, amihez mint írtam lalszi leírása hiányzott.
Az általad legutóbb küldött linken megtaláltam a leírást. Viszont itt nem tesz arról említést, hogy a belső SD tárhely megszűnne a művelet után.
"Ez az alkalmazás segít megnövelni az 512MB belső memóriát (a DATA partíciót). A helyet a belső SD-ről veszi el, így az annyival kisebb lesz majd. 2,5GB-ig tudod növelni a DATA-t, ekkor a belső SD 80MB körülire csökken, de választhatsz 1GB-ot és 2GB-ot is. "
Ez a megoldás jobban tetszene, ha lehet meghagynék 512MB helyet egy belső SD-nek.Véleményed szerint viszont: "új rom felrakása után le kell tiltani a belső SD kártyát, mivel nem fogja tudni a rom, hogy az átparticionálás megvolt.
Az átparticionálás után a belső SD ugyanis gyakorlatilag megszűnik."Tehát akkor: MTKDroidtools mentés a biztonság kedvéért.
Aztán az átparticionáló program felmásolása külső SD-re, majd telepítés, és a leírás alapján partíció méretezés.
Majd az új rom telepítése (mondjuk SD-ről CWM-el).
Na innen homályos. Ma mégis le kell, hogyan tiltsam le a belső SD kártyát?
Vagy ami szimpatikusabb lenne, hogyan bírjam rá a romot, hogy lássa a belső SD-t is?
Szeretném, ha maradna egy belső SD is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
 - Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
 - Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest