- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #34602 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást!
Bele is vágnék, de néhány részlet még érdekelne.
Ezzel a sorral mit is kezdjek?
"Csak akkor állj neki, ha megvan az eredeti firmware-hez adott EBR1 fájl!"
Ezt a fájlt gondolom először le kellene menteni, hogy ha valami balul ütne ki, akkor vissza lehessen állítani.
Hogyan csináljam?A teljes mentés oké, ez nem ismeretlen. Magam magyarítottam ( jBart-al a leírás alapján) és tettem fel 4.1.2-őt. Viszont nem vagyok elégedett vele. GPS sehogy sem megy, és hiányzik a menüből a G-sensor salibration
lehetősége. Fekvő helyzetben érintésre nehezen, de leginkább egyáltalán nem reagál. stb.
Szóval tennék fel egy másik, újabb romot. (hátha abban már javítottak néhány dolgot)
Egyúttal a particionálást is elvégezném.
Ha jól értelmezem, ezt megtehetem a következőképpen.
A linkelt leírás alapján végrehajtom az EBR1 cserét, majd telepítem az új romot.
Ez így működni fog, vagy előbb csináljam végig a leírás szerint és csak utána tegyek fel újabb romot?
Szeretném, ha néhány mondatban segítenél, nem minden napos nálam az ilyen művelet, nem szeretném elrontani.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest