Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

valenc tag válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetérehero v6888-at rendeltél tőlük ha szabad tudnom?  Csak mert én 10-én rendeltem tőlük egy ilyet és még mindig proccesing Csak mert én 10-én rendeltem tőlük egy ilyet és még mindig proccesing (tudom hogy ünnep volt de már annak is két napja vége) első rendelésem, két hete rendeltem fatcardtechről náluk nem volt visszaadták a pénzt erre meg rendeltem pandáról és kezdek már aggódni. Nem nagyon akar nekem összejönni (tudom hogy ünnep volt de már annak is két napja vége) első rendelésem, két hete rendeltem fatcardtechről náluk nem volt visszaadták a pénzt erre meg rendeltem pandáról és kezdek már aggódni. Nem nagyon akar nekem összejönni 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csak mert én 10-én rendeltem tőlük egy ilyet és még mindig proccesing
 Csak mert én 10-én rendeltem tőlük egy ilyet és még mindig proccesing  (tudom hogy ünnep volt de már annak is két napja vége) első rendelésem, két hete rendeltem fatcardtechről náluk nem volt visszaadták a pénzt erre meg rendeltem pandáról és kezdek már aggódni. Nem nagyon akar nekem összejönni
 (tudom hogy ünnep volt de már annak is két napja vége) első rendelésem, két hete rendeltem fatcardtechről náluk nem volt visszaadták a pénzt erre meg rendeltem pandáról és kezdek már aggódni. Nem nagyon akar nekem összejönni