- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Csak nem lesz ilyen gond, lehet valami korai példányok voltak szoftverhibával. Nekem már úton van szerintem a héten ide is ér. Egyre jobban tetszik, bár nekem az 5" már nagy zsebbe. A hét közepe felé megjön az x1s is, az jó lenne minden szempontból, ha olyan amilyet elképzeltem, bár az otg a v5-be jó dolog(ha tényleg megy)
(#31118) sasa311:Szerintem ne legyen az, mert egyre több modell fog azzal kijönni főleg a "felsőbb" kategóriákba. Nekem annyi a gondom, vele, ha vékony az üveg akkor erősebb nyomásra elszíneződik a képernyő(bár ez modellen belül is változhat, az egyik X7 már kis érintésre is színeződik, a másik meg még erős nyomásra sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest