Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Abban az esetben, ha valaki nem követi a topikot, én pedig a keresőt ajánlanám. Sokkal többet elmond mint a táblázat, ezt fölösleges tagadni. fPApi-nak is ajánlanám. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat csak olvasni kell mások tapasztalatait is, ill. körül kellene nézni. Szerintem tök fölösleges ezen még továbbra is rugózni, mert elég fura hogy van néhány ember aki szemellenzős módon körömszakadtáig mégis azt bizonygatja hogy teljesen megbízható boltok, csak mert nekik nem volt velük gondja. A topikból, az emberek tapasztalatai alapján úgy jön le hogy azért több gond van velük mint mondjuk a minideal-el, ezért nálam biztos nem a nyugodt szívvel ajánlható boltok között van, mint ahogy az valamiért az összefoglalóban mégis így szerepel. Pont. Örülnék ha tiszteletben tartanánk egymás véleményét, és ezt üzenem a többieknek is. Ahelyett hogy nyilvánosan keltik a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest