Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gr8tjoey aktív tag válasz  Peaceliker

üzenetére Peaceliker

üzenetéreSziasztok, Új vagyok itt, de örülök, hogy van egy ilyen fórum. 
 Ez a GPS dolog nekem is beakadt. Vettem egy HDC Galaxy S3 EX telót még jan. elején.
 Sajnos a GPS nem volt jó rajta (gyárilag fos az antenna).
 Itt (http://forum.frandroid.com/topic/131508-fix-antenne-gps-b92m-modifications-physique-de-lantenne/) kiokosodtam mit kell vele csinálni. Alkottam rá vagy 40 féle antennát, de csak nyílt terepen ment 15 méteres pontosságig, városban vacak maradt, sokat keresgélt, hogy hol vagyok. Maga a telefon piszok jó volt, de emiatt nem tudtam megszeretni, eladtam. http://www.youtube.com/watch?v=0zWoevgJRp8Vettem helyette egy kifejezetten GPS hibás JIAYU G2S-t, amit viszont sikeresen javítottam. Az elmúlt hónapokban pár órám ráment az antenna gyártásra (teljesen empirikus úton csak kísérletezgetéssel), ha valakinek ilyen terve van, akkor keressen nyugodtan. 
 A legtöbb esetben az antenna fólia és az alaplap közti kontakt okozza a jel gyengeségét, amiből nem tud a telefon pontos helyet meghatározni. Persze nagyobb antennákkal is lehet jelet erősíteni.
 http://www.youtube.com/watch?v=3GSeVk4y_kM&NR=1&feature=endscreenA JIAYU-ban most az alaplapra van forrasztva egy drót, ami rá van forrasztva az eredeti helyre vágott antennára, ami érintkezik egy a hátlap belsejébe beragasztott nagy antennával. Krampácsisten dörzsöli a tenyerét ha csak rágondol. Viszont prímán működik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest