- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Kedves kollégák!
A segítségeteket szeretném kérni. A PandaWill-től rendeltem 4 héttel ezelőtt egy tepsifont, amire 3 hét után untam meg a felesleges várakozást (hiszen csak rendelés UTÁN tudják kinyögni, hogy bocs, de nincs raktáron
), és inkább visszakértem tőlük a pénzemet, amit - a PayPal dispute fenyegetés hatására - már vissza is fizettek.
Igenám, de az értékes idő csak telt közben, és most már nincs elég időm Kínából telefont rendelni, mert április elejéig már nem fog ideérni, ha rendelek. Így azt kérném, hogy ha valakinek van eladósorban lévő 4,3-5,3 collos készüléke, amit legfeljebb 40 ezerért el szeretne adni, az keressen meg privátban!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest