- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #21072 üzenetére
Az IPS elméletileg jobb betekintési szöget biztosít. Ami miatt én tartok tőle (huawei g300 al szereztem tapasztalatot e-téren), hogy engem bosszantott a beégés (mint régi plazma tvknél, ha túl sokat vt vmi egy helyen, pl tv logója, akkor ha az már nem vt ott, halványan még látszott). Emiatt nem vagyok oda érte, de az is lehet, hogy azt csak a g300as telóm csinálta (bár olvastam ilyet máshol is). A színei is szebbek talán az IPS-nek.
A free shipping tényleg free (a részükről, de itthon még leáfázhatnak, ha nincs szerencséd).Mielőtt rendelsz azért írd meg honnan és megírjuk van-e vélemény azzal a webshoppal, mert nem mind megbízható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő