Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Igazából semmi gond. Maradjunk annyiban, hogy magam örömére tökéletesítem a magyarítást és nem publikálok semmilyen ROM-ot. Van leírás, így mindenkinek adva van a lehetőség a magyar nyelv belefordítására.
Azt én nem tudom, hogy milyen telefonokra van még saját készítésű magyar ROM, mert nekem G3 van, arra megvan. Én erről tudok nyilatkozni. Azt nem én, hanem Te írtad, hogy a "nincs sok" telefonra magyar ROM. Azt sem tudom, hogy számokban vagy típusokban kifejezve, mennyit takar.Hogy a magam nevében beszéljek, nem azért ragaszkodok a magyar nyelvhez, mert pl. angolul vagy németül nem tudnám használni a telefont, hanem azért, mert ez az anyanyelvem.
Ha pedig van mód és lehetőség a megoldásra, még ha munka árán is, miért ne oldjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Ingatlanos topic!
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest