Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Már nem, saját szervizt üzemeltet most már, azt nem tudom milyen és mivel régiósan van központosítva gondolom nem is Magyarországon van.
Azért érdemes gyártóival venni, mert csak ők férnek hozzá gyári alkatrészekhez (állítólag).
Az hogy meddig használod és milyen időközönként cseréled szerintem mindegy, ha 1 év után cseréled és úgy tudod adni hogy még 1 év gyári garancia van rá szerintem számít. Minimális az árkülönbség a szürke importos készülékekhez képest, szerintem így jobban megéri, de ezt mindenki maga dönti el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest