Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Èn is így használtam autóban, csak a két kábel sokszor macerassa tette a dolgot, ha az ember ranezne a telóra, vagy váltana zenét, így az aux helyett vettem egy FM transmitteres szivargyujtot, mert USB úgy is kellett így a zene bluetothon megy a radiora az fm transzmitteren keresztül. Egy kábel kilőve, kevesebb a zavaró tényező és 2 jó USB is lett.
A már meglévő jó fulesre nehéz mit mondani. Én meizu 15t használok, kis méretű, szép teló, viszonylag jó kamerával és jack dugoval, de mindenkinek magának kell eldönteni mi fontosabb. Azért vannak alternatívák.USB c adapterek: 2 usb c , usb c + jack. Van több is, csak a lustabbak kedvéért linkeltem egyet, egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest