Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nem értem sem ezt sem a többiek problémáját az ilyen-olyan ROM kívánságokról. A droidnak nem az a lényege, hogy szabadon olyanra szabhatod amilyenre szeretnéd? Érdekes, hogy nálam minden telón el tudtam érni a 4,0-tól ugyanazt a beállítást, kinézetet. Természetesen amit a rendszer képes volt lekezelni. Nálam csak a menü beállítási lehetőségei változnak az éppen aktuális rendszer függvényében. Ha jól tudom szinte minden a "hiányos"
ROM tartozékot apk formában meg lehet találni. Az xdb beépített azonnali beállításból szinte senki nem használja az összeset, csak egy-két darabot. Az is érdekes, hogy nálam elég régóta a gyors elérés is testre szabható akkor? Hol a probléma? Tudom most jön majd az egyedi igények szerinti válasz a "nekem kicsit sárga ez a piros és a kocka szélei miért nem gömbölyűek?" Meg a nekem fontos ez vagy az mert a fosbukon nem látom a posztokat! Persze ez igaz is lehet mert ha valaki nem azonnal kapja meg a sültkolbász képeit a fosbukról akkor előfordul, hogy megbüdösödik..............
De hát ilyen az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest