-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
overland #136397 üzenetére
Huawei-Honor telefonok közötti másoláshoz a gyári biztonsági mentés app.
Más telók között pedig a szintén gyári Phone Clone app.Bocs, de azt gondoltam, hogy a Honor 8 topikban vagyok...
Easy backup nevűt használtam eddig, de mostanában azt vettem észre, hogy a sok reklám mellett az sms-eket is hiányosan viszi át. Hiába ment le pl. 557 sms-t, visszaállításkor pl . csak 510-et állított vissza. Pedig nem volt a kihagyottak között semmi különleges karakter és semmi egyéb.
Az App Backup & Restore app viszont elég jól teszi a dolgát. GDrive-ra fel lehet tenni a mentést és onnan könnyen vissza is állítja. Egyenlőre tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest