Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121478 üzenetére
Toled is megkerdezem.
Mi a baj az InFocus-szal?
En irtam kb masodikkent ittt rola, ugy hogy par telo mar atszaladt a kezemen... Ha szar leirom, ha jo leirom.
Mielott lazadoztok. Olvastatok Ti is mit irtam rola, nem?
Na mindegy...Azt szoljuk mar le amit tapasztaltunk...
En az altalatok lehordott markat hasznaltam. Felraktam ra a szarjaim, telefonaltam vele, nyuztam.. Leirtam oke.
Ti meg most ezt kb megkerdojelezitek,?..Remek kis fórumtopic lesz akkor ez is... Ez nem noname..
Èrtem... Nos sracok. Kileptem akkor innen is....Koszonom ,de ebbol en nem kerek.
Te nem akarsz tesztelgetni, hagyd meg nekem. Mert kb ezt csinaltam mar 2eve is...
Ez kb olyan,hogy 1hete munkahelyet valtottam... Maradhattam volna a regi helyen is, 60eves koromig... Vagy valtok.... Es jobb lett.Igen. szoval, amig nincs vele tapasztalatod. Akkor ne is szold le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- MIUI / HyperOS topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest