Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

kmarci25

üzenetére
						Sajnos a Paris nem a leginkább jó alkatrészekből összerakott telefon, és itt most a felhasznált belsőt értem, leginkább a kijelzőt. Eddig 2-őt láttam, mindkettőnek foltos a képe. Mindkettő úgy jött, hogy be sem kapcsolt, de szerencsére csak akku gondjuk volt. Az egyiknek 2 órás töltés után visszajött a lelke, a másiknak nem , ott eleve hibás volt az akku.
Azonban használatba vétel során mindkét tulaj elégedetten nyilatkozott a telefonról (sajnos egyikőjük sem tudja nélkülözni, így nem tudtam megkaparintani, hogy picit mentegessek, meg recovery-t babráljak hozzá)..
Az összeszerelés minőségére sem panaszkodtak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest