Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
femiki #112006 üzenetére
Játékra Oneplus Two ha ez lenne a kérdés.
fateless:
Így van, ha nincs hálózat akkor sokkal nehezebben fog jelet találni, mint egy "normál" GPS-el rendelkező készülék (nem telefon, mert a telefonokba AGPS van). Normál GPS vevők (leginkább autós navigációk) sokkal gyorsabban találnak jelet önerőből (nyilván AGPS gyorsabb lesz hálózattal, ez tény) és meg is tartják azt. Szóval nem mondtam, hogy rossz az AGPS, egyszerűen egy olcsóbb és energia hatékonyabb megoldás a normál GPS vevőkkel szemben. Más a felhasználási területe is, mondjuk akinek nagyon fontos a navigáció (mondjuk kamionos) az külön eszközt fog venni erre, nem fogja magát egy mobil AGPS-re bízni. De az általam linkelt oldalon is hoztak példát, túrázók is dedikált GPS-t fognak használni, nem pedig egy telefon AGPS-re várni térerő hiányában (ami egyébként könnyen meg is szakad, normál GPS eszközök egyszer jelet találnak akkor nehezen veszítik el, pl alagútba vagy hasonló esetben, ezzel szemben én mobillal sokszor hallottam, mikor mondta, hogy megszűnt a jel). Jó az AGPS, sokaknak ez is bőven elég (nekem is), de bizonyos körülmények között nem versenyezhet a normál GPS eszközökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest