Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Érdemes lehet még az Elephone hivatalos fórumán is nézelődni... Én Elephone P4000 tulajdonosként egyelőre nem vagyok hanyatt esve a gyártói support-tól. Eddig egy javított rom került ki, bár a gyáritól nem tudom, mennyivel lett jobb, lévén azt kb. 10 percig használtam, aztán még mielőtt nagyon belaknám, gyorsan felraktam az újat. (Az meg, hogy eddig "csak" 1 rom jött, igazából nem biztos, hogy nagyon mérvadó, hisz maga a telefon típus is valahogy a nyáron lett elérhető a boltokban, ráadásul ez az alsó-középkagóriában versenyzik, szóval nagy supportja gondolom nem is lesz.)
A készülék maga jól összerakott, bár nagyon érződik a műanyag használata. Ráadásul nem találtam rá szilikon tokot sem, az meg kellene...
Szoftveresen alapvetően nincs gond. Igazából amit gondnak látok, az a neten utána olvasva az 5-ös droid hibája lehet: az otthoni wifi hatósugarából kimenve, majd vissza, nem tud IP címet kérni magának, ezáltal nincs is net rajta. Ha kikapcsolom, majd vissza a wifi-t, akkor működik tovább.
szerk: mondjuk az más kérdés, hogy Te az M2-vel szemezel, arról értelem szerűen nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Iphone XR világoskék szinben
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest