- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
zebede #108878 üzenetére
Megérkezett ma a Tinydeal-től, Kínából, European Express szállítással rendelt Bluboo X550
11 nap alatt ért ide, ebben volt két hétvége is.
Szilikon tok a dobozban, egy fólia felhelyezve a kijelzőn, még egy fólia a dobozban.
2A-es töltő, uSB és OTG kábel.Első benyomások, vékony a káva kb. mint a mostani G3 S telefonomon, hátlap nem fényes, hanem ilyen matt gumiszerű.
Jó nehéz, de ez nem csoda ezzel az óriás akksival.
SD kártya csatlakozásra páran panaszkodtak a topikjában, nekem egyből felismert egy 32 gigás samsungot és eddig nem ejtette el.
GPS gyorsan pozicionált (ez volt a másik amivel elégedetlenkednek) élesben majd este kipróbálom, megy rá a Sygic.
Harmadik dolog amire panasz van a kamera, ez engem nem izgat, nem igazán szoktam fényképezni telefonnal. De lőttem pár képet kint is, bent is, olyan átlagosnak mondanám.
Kijelző kint a ragyogó napfényben is elég jól látható.De ami a lényeg, az az 5300mAh-ás akksi, ha nálam (amikor rendesen kihasználom) ki bír egy-két napot töltés nélkül, akkor elégedett leszek
A mostani LG G3 S kifekszik nap vége felé, 4-4,5 óra kijelző idővel.Futárral együtt volt 44.240 Ft, sarc az nem volt.
DPD hozta, de a csomagon sehol egy DPD-re utaló valami.
Először S.F Express-es TN-t kaptam, pár nap múlva jött egy DPD-s, aztán már az ő oldalukon lehetett végig követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest