Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ihlet
csendes tag
Bocsánat, ha rontottam a szemedet, amíg át kellett rágnod magad azon a bizonyos nyomkövetési infókon. Én azért szúrtam be, mert bíztam abban, hogy mást is érdekel, hogy xy cégtől mennyi idő alatt ér ide a telefon. Én pl. ezekből (is) szűrtem le infókat mielőtt megrendeltem a telefont, hogy honnan érdemes rendelni és milyen postával. De úgy látom, hogy más szemében a szálkát... érvényesül nálad, hiszen Te is közöltél korábban olyan infókat, amire a kutya sem kíváncsi (miért ilyen olcsó ez az xy telefon, alatta pedig miért ilyen drága a zy telefon). Azért annyi, mert a kínai úgy állapította meg az árát. (aztán majd kiderül, hogy átverős oldal-e vagy sem). A kutyákra visszatérve pedig valaki nem is olyan régen a kutyájáról közölt képeket (ez is tutira a témába vág), vagy hogy ad-e a postásnak borravalót vagy sem. Ezek sem tartoznak ide, engem nem is zavar, egyedül az zavar, hogy az első hozzászólásomra való reagálásoddal el is vetted a kedvem attól, hogy a topikba írjak ezek után, pedig fotós létemre szerettem volna képekkel is hozzájárulni a szakmaisághoz.
Ennyit akartam csak, részemről a téma lezárva. Szép fényeket mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest