- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nulladik lépés a teljes rendszermentés, addig ne is olvass tovább...
Leírás itt, ebben is a "DATA partíció megnövelése egyszerűen" részt keresd.
Legyen CWM telepítve, mert CWM mentéssel kell kezdeni. -
xhege
veterán
Ugyan már, nem kell ennyire mellre szívni. A kutyát pl én töltöttem fel nagy OFF jelzéssel a kép előtt. Akit zavar ez az ne olvassa, nem tart sokáig tovább görgetni. Mindenhol vannak (az életben csakúgy mint a fórumon) kellemetlenkedő emberek. Nem kell róluk tudomást venni ennyi. Annyit nem érnek, hogy saját magad érezd szarul miattuk. Szóval hajrá. Én várom pl azokat a képeket, amikkel hozzá akartál járulni a szakmaisághoz.
-
LámaZ
addikt
Te, komolyan nem értem, miért kell ide ezeket az irreleváns, kutyát sem érdeklő nyomkövetési információkat egy az egyben bemásolni? (Na, jó, lehet, hogy a kutyát érdekli.)
Ennek a topiknak, a címe szerint két SIM-kártyás telefonokról kéne szólnia, nem arról, hogy kinek mikor vámkezelték a küldeményét. Azt még megértem, ha egy rövid mondatban összefoglaljátok, hogy mikor rendeltétek, és ahhoz képest mikor kaptátok meg, de napi jelentéseket írni, hogy épp hol tart a küldemény, ez nagyon szánalmas. Teljesen elveszi a kedvem a topiktól, amelynek színvonala már így is közelít a béka segge felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest