Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Ugyan már, nem kell ennyire mellre szívni. A kutyát pl én töltöttem fel nagy OFF jelzéssel a kép előtt. Akit zavar ez az ne olvassa, nem tart sokáig tovább görgetni. Mindenhol vannak (az életben csakúgy mint a fórumon) kellemetlenkedő emberek. Nem kell róluk tudomást venni ennyi. Annyit nem érnek, hogy saját magad érezd szarul miattuk. Szóval hajrá. Én várom pl azokat a képeket, amikkel hozzá akartál járulni a szakmaisághoz.
-
LámaZ
addikt
Te, komolyan nem értem, miért kell ide ezeket az irreleváns, kutyát sem érdeklő nyomkövetési információkat egy az egyben bemásolni? (Na, jó, lehet, hogy a kutyát érdekli.)
Ennek a topiknak, a címe szerint két SIM-kártyás telefonokról kéne szólnia, nem arról, hogy kinek mikor vámkezelték a küldeményét. Azt még megértem, ha egy rövid mondatban összefoglaljátok, hogy mikor rendeltétek, és ahhoz képest mikor kaptátok meg, de napi jelentéseket írni, hogy épp hol tart a küldemény, ez nagyon szánalmas. Teljesen elveszi a kedvem a topiktól, amelynek színvonala már így is közelít a béka segge felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest