-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Ezt muszáj megosztanom veletek, hát más is hasonló helyzetbe keveredik.
Néhány hete vásároltam egy Lenovo A936-os telefont. A készülékkel tökéletesen elégedett voltam, kivéve a hátsó hangszóró hangminőségét, mely halk, és torzít már 80%-os hangerőn is. A csengőhangok közül is a leghangosabbat kellet kiválasztani, hogy tokban, táskában egyáltalán hallható legyen, de így is több hívást elmulasztok emiatt.
Ma rájöttem az okára. Levettem a hátlapot és megnéztem közelről a hangszórót, melyet egy finom szita borít, ezt gyakorlatilag teljesen eltömítette egyfajta rászáradt ragasztó, ezenkívül a hátlapon is van egy ilyen hangszóró rács, amit ugyanilyen állapotban találtam. Ezeket óvatosan sniccer hegyévell letisztogattam, kikapargattam, átlátszóvá tettem és lássatok csodát, a hangerő kb. háromszorosára növekedett és a hangszóró kristály tisztán cseng-bong, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Ehhez mit szóltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest