Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kurtzyx tag Üdv! Lenne egy kérdésem a Xiaomi Hongmi 1S-el kapcsolatban. 
 Anno vettem egyet [még tavaly ősz elején] faterom is vett ősz végén.
 [Amikor én vettem csak fekete volt, így ő vett egy sárgát és elcseréltük.]
 Ezután nővéremnek adtam egyet karácsonyi ajándék gyanánt.
 Illetve a pasija is vett egyet magának.[Illetve vettem egyet emagról egy fehéret az lett volna tesómé de angol menüs volt én meg még nem romoltam telefont így karácsony előtt már nem akartam 50 ezres téglát gyártani így inkább visszaküldtem.] Lényeg a lényeg: ez ugye 4 telefon. 
 Az érdekesség az, hogy mind a négynek van saját heppje..
 A legelső vétel: kínaiul szövegel bekapcsoláskor, 1-2 angol felírat befigyel a menüben, a témák közt nem hajlandó csatlakozni a fizetős tartalomra.
 A második [ami nálam van]: Hajlamos egyet-egyet recsegni zenelejátszás közben [ez még önmagában lehet a fejhallgató hibája tesztelni nem igazán tudom.] illetve nem csatlakozik a témáknál a fizetős tartalomhoz.
 A harmadik [tesómé]: Szokás, hogy nem hajlandó betölteni oldalakat pl a google-n lévő linkekről. Illetve állítólag melegszik. Ez eléggé irreleváns mivel nos nővéremről van sző... 
 A negyedik: Hajlamos váltani bizonyos menüpontokban pl a témák között a kínai és a magyar nyelv között. [Nem az eredeti témával fut.]Ez így, hogy jön össze? Mindegyik Miui 5-öt futtat de más verziószámot ír a telefon. Gondolom ez lehet az eltérés oka. Hogy lehetne lefrissíteni a telefont mert a frissítés menüpont nem igazán hajlandó rá. 
 Illetve a fizetős témák előhozásához mit kell eszközölni? [Konkrétan azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem tud csatlakozni.]Előre is kösz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest