- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtzyx
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Xiaomi Hongmi 1S-el kapcsolatban.
Anno vettem egyet [még tavaly ősz elején] faterom is vett ősz végén.
[Amikor én vettem csak fekete volt, így ő vett egy sárgát és elcseréltük.]
Ezután nővéremnek adtam egyet karácsonyi ajándék gyanánt.
Illetve a pasija is vett egyet magának.[Illetve vettem egyet emagról egy fehéret az lett volna tesómé de angol menüs volt én meg még nem romoltam telefont így karácsony előtt már nem akartam 50 ezres téglát gyártani így inkább visszaküldtem.]
Lényeg a lényeg: ez ugye 4 telefon.
Az érdekesség az, hogy mind a négynek van saját heppje..
A legelső vétel: kínaiul szövegel bekapcsoláskor, 1-2 angol felírat befigyel a menüben, a témák közt nem hajlandó csatlakozni a fizetős tartalomra.
A második [ami nálam van]: Hajlamos egyet-egyet recsegni zenelejátszás közben [ez még önmagában lehet a fejhallgató hibája tesztelni nem igazán tudom.] illetve nem csatlakozik a témáknál a fizetős tartalomhoz.
A harmadik [tesómé]: Szokás, hogy nem hajlandó betölteni oldalakat pl a google-n lévő linkekről. Illetve állítólag melegszik. Ez eléggé irreleváns mivel nos nővéremről van sző...
A negyedik: Hajlamos váltani bizonyos menüpontokban pl a témák között a kínai és a magyar nyelv között. [Nem az eredeti témával fut.]Ez így, hogy jön össze? Mindegyik Miui 5-öt futtat de más verziószámot ír a telefon. Gondolom ez lehet az eltérés oka. Hogy lehetne lefrissíteni a telefont mert a frissítés menüpont nem igazán hajlandó rá.
Illetve a fizetős témák előhozásához mit kell eszközölni? [Konkrétan azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem tud csatlakozni.]Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest