Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
engine88
üzenetére
nekem 100MB-os pannon netem van. Csomót youtubeozok is rajta hd-n meg ilyesmik többször volt hogy egy csak egy nap 3-400MB-ot simán letöltöttem és nem is lassították be tavaly november óta kb csak most
torrenteztem és megnéztem róla egy bdrip filmet online xD lehet 1-2 gigánál már észrevették
De belassítva is simán lehet facebookozni, képeket küldeni, chatelni vagy mondjuk opera turbo-val netezni(ha nagyon lassú akkor képek nélkül). -
Necc
addikt
válasz
engine88
üzenetére
En kevesebbet mondok, 250-500MB.
Ha nincs tulforgalmazasi dij, szerintem a kisebb is eleg, ahol en lakom a savszelessegem megfogasaval semmit se vesztek (eleve 32Kbps korul/alatt csoszog a net), es ilyen kis savszelesseggel is vigan MSN/skype-olok tovabb, frissul az idojaras widget, stb... egyedul a webbongeszes szenved csorbat, meg a multimedias tartalmak (netradio, nagyobb kepek letoltese).
Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
torrenteztem és megnéztem róla egy bdrip filmet online xD lehet 1-2 gigánál már észrevették