Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21419 üzenetére
vagy ez : flip to mute
-
hodostamas
addikt
válasz
aggleány #21284 üzenetére
én még ajánlanám a friendcaster-t is, egész jó kis kliens, és mindent tud ami kell a facebook-hoz
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #21272 üzenetére
Facebook-hoz a legjobb és van Free verziója is.
Go!Chat for Facebook Pro
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21260 üzenetére
ha elég százalékosan is, akkor azt tudja az android assistant is.
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #21151 üzenetére
A módszer amit írtam ékezethelyesen ír, de nem kell hozzá előcsalni. Tudja ő hogy mit akarok írni és helyesen írja le anélkül hogy elő kéne csalnom a betűt vagy pici gombokkal kellene mindet kipakolni.
Pont arra írtam, hogy kevesebb az olyan szóajánlat miatti korrekció mintha a full készlettel nyomkodnék mellé a pici gombok miatt. -
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #20140 üzenetére
Hát a jutalom az inkább lenne valami csillag a neve alatt vagy egyedi cím, de hogy pont a pofázmánnyal kel kitűnni :S Szerintem egy újonci is lehet egyéniség, és egyedi. Be van ez nagyon skatulyázva , na de mindegy, nem az én dolgom ezt eldönteni - mint sajna sok mást sem a világban
- ne is offoljunk vele itt. (Bocs mindenkitől hogy eleve felhoztam itt)
-
ko9
addikt
válasz
aggleány #20073 üzenetére
Ha kicsit utánnaolvasnál, ez érdekelhet
Amúgy lehetséges portolni a Linux kernelt rá, nem is kell sokat módositani hozzá, csak a Bootot kell megoldani. Ahogy nézem az iDroid iPhone4-re eléggé... elmaradott. Az openiBoot-ban van ezen a részen mindenféleképp a jövő, 3G-n elvileg teljes funkcionalitással megy az Android, 4G-re folyik a portolása, sőt már olvastam CM7-es iPhoneról is
Legkönnyebben Twitteren lehet követni a fejlődésüket. -
chab7
addikt
válasz
aggleány #20079 üzenetére
És már téged sem lehet keverni
Nem valami jó amúgy ezen a fórumon, hogy nem lehet mindenkinek egyedi. Így elég gáz, hogy sokan egyformán néznek ki. Sokszor bosszankodok is mikor egyforma avatarosok írnak egymás után, olyan mintha magában beszélne valaki.Gyorsan nem nagyon lehet
Sok a feltétel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #20059 üzenetére
aggleány Köszönöm! Ilyesmi volt, hogy az alján lehetett kiválasztani az effekteket, de ezzel mégsem jött össze a kérdéses effekt. Sebaj, majd reggel ránézek megint - sokszor előfordul, hogy korán tiszta aggyal sikerül valami, ami este fáradtan nem.
k850 Köszönöm! Ismerem, egyedül az zavar benne hogy túlságosan lekicsinyíti a szerkesztett kép méretét.
-
róland
veterán
válasz
aggleány #20050 üzenetére
Jó lett a cikk. Gratulálok!
Alternatívák, kiegészítések:
MenetrendDroid - AZ Menetrend (Kisebb, s mutatja a vonatok aktuális helyzetét is. Mikor lesz ilyen alkalmazása a MÁV-nak?)
CallMeter & SMS Backup+ - CallTrack (Google naptárba rögzíti a részletes híváslistát.)Iroda & szervezés: Evernote (a nagy klasszikus jegyzetelő alkalmazás, van Windows kliense és persze weben bármikor elérhető)
Documents2Go - Google DokumentumokDropbox - Ubuntu One Files (5 GB ingyen tárhely, a fájlokat látod, de csak kattintásra tölti le őket a telefonra, natív kliens Windowsra); (kiegészíthető a fizetős Ubuntu One Music szolgáltatással, s bárhol hallgathatod a zenéidet a felhőből)
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #20024 üzenetére
Na míg a marketra való fizetéssel hadakozok (most épp azt próbálom a fejébe verni hogy EU állampolgár vagyok, ne kérjen már tőlem amerikai államot valós ZIP kóddal) írok egy kis negatívumot is, csak úgy, kukacoskodásból, nehogy a sok jóból is megártson a sok
Az az egyetlen problémám van vele, hogy az egész rettenetesen hosszú.
Szívesen olvasok hasznos és "kötelező" alkalmazásokról és azok rövid leírásáról, főleg az olyanokat amik a kezdőknek szólnak, de hosszúra sikerült és túl sok információt tartalmaz és amire azt egy totál kezdő (aki mondjuk életében most vett "okostelefont" vagy csak most kezdi érdekelni mit is tart a kezében és másképp kezd tekinteni a telefonjára mint egy holmit amit divatból vett telefonálásra) megemészti, szerencsétlennek megfájdul a gyomra és kedve megy az egésztől, szerintemPersze ettől függetlenül jó és hasznos a leírás, csak a célközönségnek (kezdők, ugye?) szerintem túl sok így, egybe, egyszerre.
#20026: te, ugye te nem azon lúzerek egyike vagy, aki az utcán sétálva a pocsék minőségű telefonhangszóróján keresztül bömbölteti a duc-duc vagy akármilyen zenét, és ezzel irritálva vagy idegesítve minden járókelőt?
Amúgy hangerőszabályzó gomb? Csodákra képes a hangerő csökkentése
nem minden telefon hangszórója szól magas hangerőn elfogadható minőségben.
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #19977 üzenetére
Nagyon tuti a cikk
(már csak azért is mert igaz ugyan, hogy egy olyat ajánlasz amit te használsz, de alternatívákban benne vannak a hasonló és valóban jó - némelyik nekem és másoknak az ajánlottól is jobb - appok, így minden egy helyen van. Mégegy
)
Javasolnám amúgy a "Hasonló alkalmazás csak netfigyelésre:" részhez a My Data Manager Free appot is.
Igaz, hogy ez nem csak mobilnetet hanem wifit is figyel, de különválasztva, és programokra bontva. Tehát nem csak a mobilnet "fogyását" láthatja vele a user, hanem azt is melyik app fogyasztja azt.Calculatorhoz alternatívaként be lehetne tenni a RealCalc Scientific Calculator-t. Ez ugyan nem rajzol, meg egyenletezik (tudtommal) de aki kinézetre is egy számológéppé akarja tenni a telóját annak tetszhet. Minden olyat tud amúgy mint ahogy kinéz és amire hasonlít
Akinek jobban kézre áll, az eredeti tudományos számológép kinézete miatt az szeretni fogja. (pl suliba kellene de otthon felejtette, bezzeg a teló ott a zsebben)
Én most az írásod alapján a handy-t is feltettem, megfér mind2, handy ha kellene valami nagyon extra számolás, realcalc ha csak simán elég egy hagyományos és gyorsan számolni kell valamit.Elemlámpának meg a Tiny Flashlight + LED is elférne, tud egy csomó más fényjátékot is, pl rendőrvillogó
Ja, közben látom, hogy a fő ajánlás azcsak a neve fentebb van csúszva az előzőbe.
Végére érve a cikknek, mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy nagyon klasszra sikerült. Majdnem a legjobb amit eddig olvastam (pl az alternatívák, és az általam is preferált ajánlott appok miatt
), még pár dolog hiányzik a teljeskörűséghez, és a legeslegjobb app ajánló címhez, de szerintem még ez csak az 1.0 (vagy 1.x) verzió és még bővül majd.
Gondolom zene, film, stb szekciók is lesznek benne.
Emiatt nem is ajánlottam most olyan appot amilyen szekció nincs. Majd ha lesz és nem találom az oda való kedvencem akkor szólokElmenteni én is elmentettem
és biblia is lesz belőle ha tovább bővül
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #19801 üzenetére
Pontosan ilyet kerestem
Majd hetfon fog megint fustolni a masina a nyuzastol, majd akkor kiderul mennyire jo/rossz
Amugy a mostani marketen tobb hasznos informacio fer ki. Ketsegtelen, az elozo design-ra jobb volt, de a kepernyo nagy reszet csak szo szerint zoldseg toltotte ki
Hmmm mar kezdek osszeutni valami listat hogy miket is keresek
- konyvtar alapu kenezegeto
- valami widget ami kijelzi a havi adatforgalmam es a rendszerbeli adatszamlalot hasznalja es nem maga mericskel -
-
szasanyi
félisten
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #19746 üzenetére
Igen megtaláltam
, viszont az inkább olyasmi mint a windowsban a feladatkezelő, de nekem valami olyasmi kellene, mint windowsban az alt+tab
Ráadásul miért írja ki hogy 175MB RAM van használatban amiből 125MB szabad? Ez így összesen is csak 300MB és nem 512MB ami papírforma szerint a készülékben is van, 112-t zabálna le a GPU
?
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #19722 üzenetére
Jó kis kényszermunkatábor az akkor. Remélem a síró fej inkább kacsintó lett volna, csak a nyomatékosítás miatt lett mégis síró.
(#19724) sssz: Ha pakoltam rá, főleg sok mindent én azért leválasztom lehúzás előtt. Pedig ez linux. Ha csak beolvastam róla akkor nem. Bár hozzáteszem, madzagon ritkán másolgatok mert wifin kényelmesebb mint dugdosni.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest