Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Lajdzsi
üzenetére
Láttam, hogy kérdeztél, de nem tudom, hogy érted azt, hogy txt alapú.
Ha meg tudod magyarázni, könnyebb lesz. Az előlapi kamerára nincs ötletem, mert nekem még nem kellett, de majd utánanézek, hátha találok valamit.(jan)
Én ma láttam egy emberkének a kezében egy Spicát, de szegénykém elég ramatyul nézett ki (mindkettő).
chab7
Kedves barátom! Ugye, milyen rusnya lett szegény Market?
Necc
Én régebben a Mortplayer-t használtam könyvtár alapú zenelejátszónak, és nekem bejött. Most nem tudok linkelni, de egy fekete ördög fejhallgatóval az ikonja (vagy legalábbis az volt).
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha meg tudod magyarázni, könnyebb lesz. Az előlapi kamerára nincs ötletem, mert nekem még nem kellett, de majd utánanézek, hátha találok valamit.