- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Sterilzona #48036 üzenetére
3D-be csak Budapest belvárosát mutatja szerintem.
Egyébként ha már GMaps, még egy érdekesség. Múltkor unatkoztam melóba, nézegettem magunkat a térképen, feltűnt, hogy az utca rossz oldalára van betéve az iroda linkje, gondoltam bejelentem, mer mér ne. Csináltam már pár ilyen jelentést korábban üzletekről, kutyát nem érdekelte.
Most viszont rá egy héttel jön egy telefon melóba a tököm se értette milyen Kft.-től, hogy én jelentettem-e be magunkat. Fél percbe tellett mire képbe kerültem - mondom ja, persze.
Ami az érdekes, hogy a tag elkezdte magyarázni, hogy lát az út egyik oldalán egy új építésű 4 emeletes erkélyes épületsort, és annak az aljában egy kékes üvegű irodát, azok vagyunk-e mi? Hirtelen aszittem ott áll kint a bejárat előtt, ki is néztem reflexből, de nem. Valószínűleg (egy ideje) kész van már a miskolci Street View is, mint ahogy azt sokan jelezték már más városokból. Sima GMaps-ből ilyen részletességgel nem írható le az épület, főleg nem a utcafronti rész.
Mellesleg azóta jó helyen vagyunk a térképen.
És így akkor már az is érthető, hogy WiFi alapján hogy lő be a GMaps néhány 10 méteres pontossággal.(#48037) ddekany
Igen, az újat mutatja a névjegyben. Böngészőt azt nem tudom, a gyárit nem szoktam használni, töröltem is.
Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest