- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
saphancs #33268 üzenetére
Nálam teljesen jó, lezárt képernyőnél aktív móddal is patent, csak ugye 2szer kell nyomni a felvesz gombot. Amúgy lassucska a progi, nem jön be instant, kell 1-2 mp mire beadja a nagy képet. 768 mb ram és 1.5 ghz dual procival elvárható lenne, hogy gyorsan bejöjjön.
Plusz még az nem tetszik benne, hogy a kihangosító gomb olyan kicsi, hogy alig látni. Ha autóban elfelejtem benyomni a Car mode progit, akkor esélytelen, hogy vezetés közben rá tudjak bökni a kihangosító gombjára
Mindezek mellett nagyon fasza ez a progi és nagyon jó lenne, hogyha a következő android vagy sense verzióba lenne gyári egész képes híváskijelzés, de nem nagyon találtam erről "tervezetet", de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért
Lenne benne egy ilyan gyárilag, senki sem rakna fel külön programot, hogy ne egész kijelzőn jelenlen meg a kép, hanem egy pcsányi kis kockában
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest