Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
razzorr
üzenetére
Nekem is gondom volt az ébresztővel, én már egy ideje az Alarm Clock Xtreme Free-t használom, részemről meg vagyok elégedve vele,
bár 100%-osan megbízhatónak ez sem mondható sajnos (legalábbis nálam) mert 3-szor előfordult hogy nem ébresztett, a kb 2 hónap alatt mióta használom, így én is tartok tartalék ébresztőt, a régi telefonom személyében (Nokia E51) az megbízhatóan ébreszt,
de másnak nem volt gondja vele, és 2 hónap alatt 3 sikertelen ébresztés szerintem nem annyira vészes, szerintem egy próbát mindenképp megér... 
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár 100%-osan megbízhatónak ez sem mondható sajnos (legalábbis nálam) mert 3-szor előfordult hogy nem ébresztett, a kb 2 hónap alatt mióta használom, így én is tartok tartalék ébresztőt, a régi telefonom személyében (Nokia E51) az megbízhatóan ébreszt,
de másnak nem volt gondja vele, és 2 hónap alatt 3 sikertelen ébresztés szerintem nem annyira vészes, szerintem egy próbát mindenképp megér...