Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Olyan zenelejatszot keresek, ami tudja kezelni a hosszu - 1 ora+ - hangfajlokat. A MIUI gyarija olyanokat csinal, hogy pause utan kesobb ujrainditva a legelejetol kezdi ujra, de a timestamp marad pl. 40 percnel, aztan mikor elerne a legvegere, akkor csak szamol tovabb, tehat eljut mondjuk 90 percig egy 70 perces hangfajlban. Beletekerni se lehet rendesen, mert hasonlo hibakat produkal.
Elony, ha lehet pontosan beletekerni, tehat van valami nagyitas az idosavhoz, vagy kezzel megadni mp pontosan. Lehet, hogy egy audiobook lejatszo kozelebb allna a kovetelmenyekhez, de hagyomanyos mp3 fajlokhoz kellene.
Tudom, hogy mostaban volt kibeszelve a zenelejatszo tema, de nem ebbol a megkozelitesbol es nincs kedvem 10-et vegigprobalni.[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Megkaptam en is a google assistant ambient mode-jat.
Az elso "turn on" utan vegig no thankseztem a kerdeseket, igy gyakorlatilag egy ures fekete kep van toltesnel, rajta csak az ora.
Kikapcsolni viszont nem tudom. Az assistant beallitasai kozott nem talalom az ambient mode-ot. Tudja valaki, hogy hogy tudnam eltakaritani?
Koszi. (Redmi Note 5 - MIUI 11) -
0xmilan
addikt
Korlátozott, pl. itthon nem elérhető appot hogyan töltök le?
Régen az URL-ben a "play.google" átírása "apk-dl" -re c. trükk segített. Ez most is működik, de a FF kitalálta, hogy az oldal nem megbízható a "Google Safe Browsing" javaslata alapján.
Használta ezt valaki mostanában a figyelmeztetés ellenére?
Van jobb megoldás? -
0xmilan
addikt
Igazatok van, nem kell leokézni. Csak folytatta monot hangon a mondanivalóját és azt hittem, hogy ugyanazt a kérdést ismételgeti.
-
0xmilan
addikt
Üdv!
Ha a szervizes, előre felvett duma azt mondja, hogy "x szolgáltatáshoz nyomja meg az y gombot", akkor mégis hol kéne megnyomnom?
Hívás közben elő tudtam hozni a tárcsázót, de az valószínűleg nem erre való, mert "OK" gomb nincs, miután megnyomtam az "y" gombot. -
0xmilan
addikt
Tegnap frissült az AdAway.
Changelog:
2.9
This release has mainly been done by Dāvis Mošenkovs, thanks!
* Workaround for Android 4.4 (see Help)
* Fixed Hide reboot dialog setting being ignored after symlink creation
* Fix crashes
* Change AdAway's default hosts source to httpsF-Droid-ról letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Sorry, vaklárma. Belső tárhely telt meg - random keletkezett egy 700MB-os thumbnail file - és az összes app, amit próbáltam, a belső memóriát használta volna. smh.
Valószínűleg az zavart meg, hogy a telefon is azt írta 562 MB elérhető, 560 MB for applications only. Tehát ami tényleg szabadon volt, az kb. 2 MB.[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Üdv! Nem férnek hozzá az alkalmazások az SD kártyához. A fotós appok azt írják, hogy megtelt, böngészőből se tudok lementeni oldalakat, se alkalmazást backupolni, stb.. Egyedül a gyári kamera app tud fotókat menteni, tehát nem a kártyával van a gond. Amúgy egy Y300 + 16 GB class 10-es kingstonról van szó, még több mint 8 GB szabad tárhellyel.
Mi lehet a hiba? -
0xmilan
addikt
Azért raktam ezeket system-be, mert a kicsi buta kínaik úgy particionálták az Y300 belső memóriáját, hogy kis tisztogatás után fél giga szabad - kihasználatlan - hely volt a system partíción (a kb fél giga használt mellett). Jelenleg így néz ki:
/system: 536 MB used, 474 MB free
/data: 312 MB used, 823 MB free
Az a 474 MB full fölöslegesen van szabadon a system partíción, mert soha semmi nem fog oda települni.. Ezért próbáltam valahogyan hasznossá tenni és átpakolni a user appokat, ezzel helyet felszabadítva a /data-ról is.A második kérdésedre: Kiderült, hogy nem minden app működik, ha /system-re van átrakva (ezt spec. máig nem tudtam), ezért próbáltam a nem működőeket visszarakni /data-ra, de az .apk-t hiába mozgattam, az oda-vissza helyezés után az app már nem látta a saját adatait, pedig minden ott volt (van) a /data/data-ban.
Ezek után esküszöm a /system partícióra fogom rakni a fotóimat meg a zenéimet, a kínaiak meg b3k4ph4tj4'k.
-
0xmilan
addikt
válasz jonnyjoker01 #30662 üzenetére
Visszaraktam őket kézzel /data/app-ba, azért köszi mindenkinek a segítséget!
Ezeket az appokat nem ajánlott system-re rakni:
Doodle Jump, Go Keyboard és kiegészítői, HuMap, Opera Mobile/Mini, QuickPic.
Ebből igazából csak az Opera a fájó pont a sok könyvjelző / gyorsindító miatt. -
0xmilan
addikt
Link2SD-vel már a 2. próbálkozásnál kapom ezt az üzit:
pkg: /cache/*appneve* Failure [INSTALL_FAILED_INVALID_APK]Megpróbáltam /system/app mover-rel, de ez is úgy rakja vissza, mintha most telepítettem volna, az összes adat eltűnik, pedig ott van minden /data/data-ban.
Tehát továbbra is keresek olyan appot, amivel normálisan lehet mozgatni rendszeralkalmazást felhasználói alkalmazássá...
-
0xmilan
addikt
Tudom, hogy mire veló a Link2SD, de a leírása szerint ilyet is tud:
- Convert system apps into user apps
- Convert user apps into system apps
Azért kipróbáltam , bár nem tudom mit vártam, hiszen root jogot sem kér, szóval valószínű volt, hogy nem fog működni.Visszaraktam egy játékot /data-ra, lementettem TB-al, majd visszaraktam a mentést, de ugyanígy nincsenek meg az adatok (jelen esetben a játék pontszámai). Töröltem az adott játékot, visszaraktam újra a mentést és megint ugyanez.
(#30647) tomy86
Hol nyomok hosszan az adott appra? Appokat csak akkor listáz ki, mikor már egy folyamat közepén vagyok és ott már csak azt tudom hosszú nyomással változtatni, hogy mit jelöljön ki. Gondolom azért nem látom, mert nem a Pro van fent. -
0xmilan
addikt
És honnan kéne tudnom, hogy melyiket ne lehet, ha az az app se figyelmeztet, amit elvileg erre találtak ki...
TB-ben nem találtam ilyen fícsört, hogy system app --> user app, de még a fordítottját sem.
Link2SD meg akkora nyomorék, hogy nem enged system appot kijelölni, így max. egyesével tudnám visszapakolni.
Mindenesetre teszek egy próbát Link2SD-vel, aztán, ha nem jön be, akkor visszarakom manuálisan az összeset user appnak, csinálok egy TB mentést róluk és visszarakom TB mentésből. Így talán megtalálják majd a adatokat is. -
0xmilan
addikt
Apps2ROM-mal áttoltam egy tucat appot system-re, de restart után az átmozgatott appok fele nem hajlandó elindulni. Próbaképpen manuálisan visszaraktam az Operát /data/app-ba. Ezután maga az app működött, de elfelejtette az összes adatot (könyvjelzők, mentett lapok, stb..), pedig minden ott van /data/data-ban. Hogy tudnám rávenni, hogy lássa az alkalmazás a saját adatait??
Létezik olyan app, ami normálisan tud system app-ot data-ra visszarakni, vagy mi lenne itt a megoldás?
pls help! -
0xmilan
addikt
Azzal lehet valamit kezdeni szoftveresen, hogy egy telefon nem látja a routert, ha 12-es csatornára állítom, de pl. a 10-est még kezeli..?
-
0xmilan
addikt
A 4.1-ben, gyári alkalmazáskezelőben letiltott alkalmazásokat hogyan tudom újra engedélyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest