Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz detroitrw #174185 üzenetére
bevallom ezen hozzászólásból kiindulva nyomoztam és tényleg, lefelé ívelő pályán a nova.. Pedig már kb. android 5 óta használom... Kerestem, nyúztam másik launchereket az elmúlt hetekben, smart launcher jónak tűnt, de a homescreen lapok elhelyezése elég problémás (általában 3at használok, közép az alap home, és jobbra-balra a többi oldal. Na ezt a smart launcherrel nem lehet / nem találtam hogy lehetne meglépni). Csak a bal szélső az alap és attól jobbra megy tovább..
Futottak még: Lynx launcher (tableten lehet meghagyom), microsoft launcher de egyiknél sem volt az az érzésem mint novával, hogy "otthon vagyok" Úgyhogy egyelőre ment vissza a nova, amiket itt olvasok bugok, nálam (még?) nem jelentkeznek.. -
addikt
-
-
crok
Topikgazda
válasz detroitrw #173347 üzenetére
Ha az alkalmazás nem rinyál miatta (mert nem banki alkalmazás pl.. ) akkor írd alá magadnak az APK-t és azt telepítsd - onnantól nem fogja tudni telepíteni a frissítést. Esetleg írd át a package ID-t is és akkor a Play Store nem is látja majd mint Play-ben is elérhető alkalmazást és nem is fogja felajánlani a frissítést.
Az aláíráshoz itt a segédlet, a teljes szétbontáshoz, package ID átíráshoz és összerakáshoz + aláíráshoz meg itt.
-
válasz detroitrw #172658 üzenetére
A sasmung pennek van fordítás funkciója, bárhol működik, még fényképeken is, vagy akár írott szöveggel is (ha felismeri a szöveget). Persze ehhez olyan Samsung telefon kell, amihet van pen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
svgyula
addikt
válasz detroitrw #159253 üzenetére
Elméletileg a telefonba kellene lenni beépített aplikációnak. Nálam a rendszer-adatvédelem alatt van egy "privát széf" nevű rész ha azt aktiválod oda hozzáadhatsz alkalmazásokat a telefonról. Utána csak az ott megadott jelszó/biometrikus azonosítás után indulnak el. Ilyet keress.(nem ismerem/akarom a samut)
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz detroitrw #159251 üzenetére
Szia! Jó lenne tudni milyen telefon? Elméletileg lehet egy saját széf-et megnyitni. Ha oda berakod a play áruházat akkor csak úgy nyílik meg ha az ott megadott jelszóval, biometrikus azonosítóval feloldod. DE! azt nem próbáltam, hogy ez külön van-e a telefon kijelző feloldójától választva!? Vagyis mivel a saját ujjammal próbáltam így természetesen ua. Más jelszóval pedig nem próbálkoztam. Ha azt akarod, hogy a gyerek ne telepítse tele mindenféle játékkal akkor ez nem biztos, hogy működik vagy nem állítasz be kijelző feloldást ha azonosak, a széfhez meg csak te férsz hozzá. De behúzhatod ide a beállításokat is és akkor végleg kizárod a babrálásból.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
válasz detroitrw #157086 üzenetére
Azt hiába hazudgatnád be.. ha a minSDK Android 7 akkor abban olyan rendszerhívások vannak amik csak Android 7 és felette vannak meg. Nincs is értelme behazudni mert attól még nem fog működni az app. Egyébként átírhatnád ha akarnád (apktool / BatchAPKTool) de mivel az APK ellenőrzi a saját integritását és te az OTP kulcsával az átírt minsdk-val az APK-t nem fogod tudni aláírni így eleve nem fog működni.
-
Somatom
veterán
válasz detroitrw #142813 üzenetére
Sztem root -tal sem. De, érdeklődj a Tasker topikban! Biztos van olyan beépülő, amit küldésnél/megosztásnál ki tudsz jelölni. Figyelem a Tasker topikot, kíváncsi leszek a megoldásra. Van egy pár ilyen manager (pl. Clipo), de nem találtam olyat, ami Tasker plugin lenne. Pedig, jó lenne.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
válasz detroitrw #128118 üzenetére
Topikösszefoglaló - Hasznos Holmik
Ha egy alkalmazás frissítését elrontják, vagy egy bizonyos verzió felett már nem tetszik az új design/funkció, akkor van lehetőség egy alkalmazást egy "régi verzión" megállítani, hogy még véletlenül se ajánlja fel a Play áruházban a frissítéseit.ZipSigner Ezzel saját aláírással tudod ellátni az adott alkalmazást, így mivel az módosult, nem fogja frissítésre felajánlani az alkalmazások között.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Somatom
veterán
válasz detroitrw #115261 üzenetére
Közben a Google szigorított a híváskezelésen. Régebben én is símán át tudtam verni a hívásfogadót azzal, hogy floatingban ráhúztam egy másik kezelőfelületet. De, ez még JB -n volt. Sőt! Még régebben a Fullscreen Caller ID -t használtuk a nyomkodós híváskezelő gombjai miatt. Nem tudom, hogy ezek a trükkök mennének-e mondjuk Nugáton.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lovi27
addikt
válasz detroitrw #114448 üzenetére
Ha van TWRP, akkor abban meg lehet formázni. Törlés menü, Speciális törlés, és ott kiválasztod Mikro-SD kártya, majd Fájlrendszer javítása vagy módosítása menüben választasz egy Fájlrendszert. NTFS nem hiszem hogy lesz, de az exFAT biztosan.
Csak figyelmesen! Figyelj oda mit formázol meg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest