Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- LED / LCD TV topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Készítettem egy alkalmazást még annó. 2022 elején fel is ment az áruházba, mindent rendben talált a google. Erre ma ezt az üzenetet kaptam.:
Alkalmazás eltávolítva
Alkalmazásodat eltávolítottuk a Google Playről, mert nem felel meg a Google Play Fejlesztői programszabályzatban leírtaknak. Az új felhasználók nem találhatják meg és telepíthetik az alkalmazásodat, a meglévő felhasználók pedig nem fogják megkapni a frissítéseket.Ugrás az Irányelvállapot oldalraTovábbi információArchiválásexpand_lessEligibility IssueMetadata: First level links
Any links provided in your metadata must be compliant with Developer Program Policies. To resolve this issue, please remove non-compliant links and/or remove any inappropriate content displayed on these linked pages. For more details, please read through the Metadata policy.Metában semmi link nem volt, mióta feltöltöttem az appot azóta nem is módosítottam / frissítettem rajta semmit. Valakinek ötlet mit nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Thermaltake SmartSe 630W / félmoduláris tápegység
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest