Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Készítettem egy alkalmazást még annó. 2022 elején fel is ment az áruházba, mindent rendben talált a google. Erre ma ezt az üzenetet kaptam.:
Alkalmazás eltávolítva
Alkalmazásodat eltávolítottuk a Google Playről, mert nem felel meg a Google Play Fejlesztői programszabályzatban leírtaknak. Az új felhasználók nem találhatják meg és telepíthetik az alkalmazásodat, a meglévő felhasználók pedig nem fogják megkapni a frissítéseket.Ugrás az Irányelvállapot oldalraTovábbi információArchiválásexpand_lessEligibility IssueMetadata: First level links
Any links provided in your metadata must be compliant with Developer Program Policies. To resolve this issue, please remove non-compliant links and/or remove any inappropriate content displayed on these linked pages. For more details, please read through the Metadata policy.Metában semmi link nem volt, mióta feltöltöttem az appot azóta nem is módosítottam / frissítettem rajta semmit. Valakinek ötlet mit nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest