Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bucihost
senior tag
válasz
Kutyauto
üzenetére
Természetesen megreklamáltam. De eddig semmi válasz....
Reklám nem volt, egy internetes rádiónak készült az alkalmazás. 1 év alatt volt ~500 telepítés / frissítés, meg ~100 aktív felhasználó. Csak a "kényelem" maitt került fel play-ra. Így nem sipákoltak a telefonok az ismeretlen helyről származó alkalmazás miatt.... -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Készítettem egy alkalmazást még annó. 2022 elején fel is ment az áruházba, mindent rendben talált a google. Erre ma ezt az üzenetet kaptam.:
Alkalmazás eltávolítva
Alkalmazásodat eltávolítottuk a Google Playről, mert nem felel meg a Google Play Fejlesztői programszabályzatban leírtaknak. Az új felhasználók nem találhatják meg és telepíthetik az alkalmazásodat, a meglévő felhasználók pedig nem fogják megkapni a frissítéseket.Ugrás az Irányelvállapot oldalraTovábbi információArchiválásexpand_lessEligibility IssueMetadata: First level links
Any links provided in your metadata must be compliant with Developer Program Policies. To resolve this issue, please remove non-compliant links and/or remove any inappropriate content displayed on these linked pages. For more details, please read through the Metadata policy.Metában semmi link nem volt, mióta feltöltöttem az appot azóta nem is módosítottam / frissítettem rajta semmit. Valakinek ötlet mit nézzek?
-
bucihost
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Updateltem a workmanagert, de semmi változás.
def work_version = "2.7.1"
implementation "androidx.work:work-runtime:$work_version"
Van intent és pendingintent is. Meg is adtam neki a hiányzó flaget. De ez sem vezetett semmire.PendingIntent pendingIntent = PendingIntent.getActivity(service, 0, intent, PendingIntent.FLAG_UPDATE_CURRENT | PendingIntent.FLAG_IMMUTABLE); -
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy online rádió hallgató alkalmazás. Fel raktam play áruházra is, viszont most alakítottam rajta kicsit és ment rá egy frissítés. Play áruház vissza dobta, hogy már csak SDK 31 (vagy felette) lehet. Átírtam, viszont innentől android 12-n elhasal az alkalmazás. Ki debugoltattam, és ez a hibaüzenet jön:
Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent.
Viszont ha visszaírom a forráskódban az SDK verziót 30-ra (compileSdkVersion 30, targetSdkVersion 30), és magát az apk filet telepítem android 12-re akkor minden további nélkül működik.Találkoztatok már ilyennel? Ha igen mi a megoldás? Netet bújtam, de az ottani megoldásokkal ugyan ez a felállás.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy kész Androidos project(Android stúdióban készült). Van arra bármi mód, hogy ezt át lehessen portolni IOS-re, vagy teljesen újra kellene írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Formula-1
- Projektor topic
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest