Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Felküzdöttem magam a Playbe , belső tesztelést csinálok egyelőre. Elég összetett dolog a megjelenés, sok mindent nem értek még belőle tisztán.
Gondoltam csinálok egy funkciót, ami időnként lefut hogy az ember tudjon értékelést küldeni az applikációból. Az első tesztnél le is futott, de soha többet.
Aztán olvastam valahol, hogy ha már adott az illető értékelést, akkor többé nem jön az ablak hiába hívogatod. Amúgy is csak központilag szabályozva, olykor olykor fog megjelenni a hívásra.
Max új csomagnévvel megint feltöltve meg ilyesmi, de olyat nem akarnék, nem olyan egyszerű móka...
Kár, hogy nem debuggoltam le elsőre, így most nem tudom miből lehetne tudni, hogy adott, vagy nem adott értékelést az ablakban, ha az megjelent. Mert akkor letárolnám és nem is hívogatnám többet ezt a funkciót.
Ezt az alábbi kódot találtam és építettem be, de nem találok rá infót, hogy az akciót hogyan lehet megtudni :
val reviewManager = ReviewManagerFactory.create(mycontext)
reviewManager.requestReviewFlow()
.addOnCompleteListener { task ->
if (task.isSuccessful) {
reviewManager.launchReviewFlow(mycontext as MainActivity, task.result)
.addOnCompleteListener {
// Continue the normal user flow.
}
}
else {
// Continue the normal user flow.
}
}
Talán ha így hívnám meg:
val result = manager.launchReviewFlow(currentActivity, task.getResult())..addOnCompleteListener {}
Akkor a resultban talán lenne valami eredmény, de nem tudom mi lenne ott és most már kipróbálni sem tudom egyszerű módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Akciókamerák
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi