Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Bluetooth hangszórók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
pittbaba
üzenetére
Bocsánat, félreértettem.
A dokumentáció szerint az onRetain... helyett a setRetainInstance (boolean retain) használata javasolt. ((Gondolom, kompatibilitási problémák miatt az előző is működni fog.)) Ez más elven működik, nem egy objektumot, hanem az egész fragmentet (ami kb. egy activity, vagy activity rész) őrzi meg. Nagyképernyő és JB hiányában ebben még nem mélyedtem el, csak elolvastam. Megmondom őszintén, más részek sokkal inkább érdekeltek, mint az, hogy a rendszer egy jól ismert részét kicserélték. A nálaménál későbbi gépeken.
((Off: még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy nyerek valamit a GB rendszer lecserélésével. Szintén SGS2. ÉS: néhány verzióval ezelőtt még nem láttam, h. használhatnék API11 feletti osztályokat - kompatibilitási kiegészítéssel. De lehet h. csak én voltam figyelmetlen...))A static-ról (c-s alapon) én is azt gondoltam, hogy az egyetlen példányt jelöl. DE NEM! (Olvasd el a többi részt is, megvilágosodik, remélem! ebben középen) Csak azt jelenti tehát, hogy a belső osztály v. változó nem a példányhoz, hanem a külső osztályhoz kötődik. Arról valóban gondoskodni kell, hogy EGYETLEN példány legyen, de ezt a fentiekben megtettük. Legfelső szintű osztályként nem kell a "static" és működni fog!
A programot úgyis tesztelni kell először, és akkor kiderül, hogy a tesztelők melyik megoldást tartják jobbnak, és átláthatóbbnak. Sztem. itt biztos találsz olyat, aki buszozik, és szívesen utazik ezzel.
Én beépítenék egy visszafelé mutató ellenőrzést is (a rosszindulatúak elkerülésére nem is teljes körben talán): ha elmozdult egy megálló, akkor visszaszól a központi szervernek, és jelzi a változást. Valahogy úgy, mint a túra-térképeknél leadott útvonal. Meg az igo is megkérdezi mindig "Megérkezett a célhoz?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest