Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem fogadod meg senkinek a tanácsát. Az én tanácsom az volt, hogy tölts le kész működőképes programokat, és belezd szét. Totál kezdőként ne osztályokat meg eljárásokat hozz létre, hanem írd át egy működő program forráskódját úgy, hogy másképp működjön. Ebből fogsz tanulni. Én négy éve azt se tudtam, hogy egy android program hol indul el, két év múlva olyan sport trackert írtam futáshoz, hogy a Runtastic pontosságával vetekedett. És igen, itt lassan megy minden. Három hónapba telt mire rájöttem, hogyan lehet olyan háttérben futó alkalmazást csinálni, aminek még az sem számít, ha kilövöm az applikációt a task menüből. Szerintem jó programozó csak abból lesz, akinek a hobbija is a programozás. Az androidnak is annyi területe van, hogy nagy valószínűséggel senki nem fog neked segíteni, hiába van itt 10-15 profi, ők másban profik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest