Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
Bruce1967
üzenetére
Azért vinnyog a Gradle, mert több dependency-től is megkapja a CoordinatorLayout-ot. Egyszer futottam bele hasonló problémába és idő hiányában úgy oldottam meg, hogy egyesével elkezdtem kikommentelni a build.gradle-ben a függőségeket, aztán egyszer csak jó lett (ezt azért tudtam csak megtenni, mert munkatársamtól kaptam a kezdőprojektet, és sok olyan cucc volt benne, ami (még) nem kell).
Ezzel a "módszerrel" ki tudod deríteni, hogy ki a ludas, majd az exclude paranccsal meg tudod adni, hogy a könyvtár melyik része nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest