Új hozzászólás Aktív témák
-
Fmo
újonc
Sziasztok!
A problémám a következő: mobilapplikáció fejlesztést tanítanék középiskolában Appinventorral (ai2.mit.edu). A mobil eszközhöz való csatlakozás az otthoni WiFi-vel mindenkinek működik, de az iskolában bármit elkövetünk, sikertelen a kapcsolódás és az adatátvitel. Így nem tudjuk órán tesztelni a megírt programot. (Tudom, hogy van emulátor, de az nem alkalmas minden funkció tesztelésére, illetve az .apk buildelés és eszközre feltöltés nagyon nehézkes és lassú, szóval mindenképp AI Companionnal szeretnénk kapcslódni.)
A Sulinetnél azt mondják, hogy megnyitnak nekünk bármilyen portot, csak mondjuk meg, melyiket.
No de melyiket? Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Vagy van valami speciális hálózati beállítás, ami elengedhetetlen?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest