Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
startActivity kapcsán szeretnék segítséget kérni - service alól indítok egy külső programot package-name alapján (pl. jota editor)
Intent intent = ...Context().getPackageManager().getLaunchIntentForPackage("jp.sblo.pandora.jota");
if ( intent != null )
...Context().startActivity(intent);
Az indítás tökéletesen megy is, de elakadtam a Flag-ek kérdésénél:Milyen flageket kell beállítani ahhoz, hogy ha már fut a program, előre hozza (tehát ne legyen új példány belőle); ha még nem fut akkor pedig elindítsa? Vagy a PackageManager ezt is elintézi helyettem?
Megj.: Amikor a saját activitymat indítottam (service alól) akkor csak a NEW_TASK és SINGLE_TOP segítségével tudtam működésre bírni, de igazából ezt sem értem, hogy miért. Csak újat tudtam készíteni, a régit nem tudtam elővenni; vagy két példány futott.
Intent intent = new Intent( ...Context(), PrefsActivity.class);
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_BROUGHT_TO_FRONT );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_LAUNCHED_FROM_HISTORY );
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_SINGLE_TOP );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_FROM_BACKGROUND );Minden segítséget nagyon köszönök, azt is, ha egy megbízható és működőképes összefoglalóhoz irányítotok. (Egy tucat egymásnak ellentmondó oldalon végigrágtam magam...)
To flash: Saját tapasztalatom alapján van még egy gond: egy "saját ötlet" többnyire nem fér bele extraként egy jó programozó-csapat életébe. (És megoldott harmadik kategóriás költségről beszélünk.) Egyébként eldobni nem érdemes egy jó ötletet, talán el lehet adni; vagy (és én ezt választottam), némi számítástechnikai ismerettel meg tanulással az egyszerűbb dolgok meg is valósíthatóak. Addigra az is kiderül, mennyire célszerű pénzt és időt invesztálni az ötletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest