Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Találkozott valaki ilyesmivel?
Van egy custom view egy custom onTouchEvent kezelővel. Az egyik készüléken (Note 8) a program kifogástalanul működik.
Egy másik készüléken (SGSII 4.1.2) ugyanaz a program az "álló" érintésekre csak néha hívja meg az onTouchEvent-et. Minden más tökéletesen megy, az összes mozdítás/fel/le, de ha az ujj megáll; nincs hívás - én meg nem tudom az ismétlést figyelni.
Írtam rá direkt egy tesztprogramot, biztos rossz a készülék. Az meg megy. Na most akkor?
Hol lehetne tovább menni az onTouchEvent vonalán, és korábban ellenőrizni, hogy egyáltalán hol akad el az érintés? Foglalkozott valaki ilyesmivel? Minden jótanácsot szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest