Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Találkozott valaki ilyesmivel?
Van egy custom view egy custom onTouchEvent kezelővel. Az egyik készüléken (Note 8) a program kifogástalanul működik.
Egy másik készüléken (SGSII 4.1.2) ugyanaz a program az "álló" érintésekre csak néha hívja meg az onTouchEvent-et. Minden más tökéletesen megy, az összes mozdítás/fel/le, de ha az ujj megáll; nincs hívás - én meg nem tudom az ismétlést figyelni.
Írtam rá direkt egy tesztprogramot, biztos rossz a készülék. Az meg megy. Na most akkor?
Hol lehetne tovább menni az onTouchEvent vonalán, és korábban ellenőrizni, hogy egyáltalán hol akad el az érintés? Foglalkozott valaki ilyesmivel? Minden jótanácsot szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- Alkoholista nevelde
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest