Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Sziasztok,
Aránylag új vagyok Android fejlesztésben, ezért tanácsot szeretnék kérni a következőben:
Adott egy szerver, melyet bizonyos okokból csak pollozni tudok REST-en. Ezt elég gyakran meg kell csinálnom (kb. 1-2 másodpercenként) és az onnan jövő json-t feldolgozva update-elnem kell a UI-t: egy activity-ben is és akár a notification bar-ban megjelenő szöveget is (tehát nem biztos, hogy az activity előtérben lesz). Egy-egy ilyen művelet nem időigényes. Ennek az egésznek elég akkor megtörténnie, amikor maga az app fut az eszközön (tehát nem egy olyan service kell, ami mindig minden körülmények között fut).Nézegettem megoldásokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb erre a feladatra. Talán egy IntentService-t hívogatva bizonyos időközönként lenne a legjobb megoldás, melynek eredményével megoldható a UI manipulálása is.
Van jobb ötletetek erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest