Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Köszi a tippet, de sajnos nem oldotta meg. Muszáj voltam lecserélni egymásba ágyazott ListView-kal, ami nem a legszebb megoldás, de az ExpandableListView összecsukható header feature-ét úgysem használtam volna ki, mindig nyitva lett volna az összes fixen.
Mindegy, köszi mégegyszer
-
crhis86
tag
Sziasztok,
ExpendableListView-t szeretnék használni, viszont a lenyitott elemek felett és alatt van valamiféle árnyék(?), amit nem tudok eltüntetni. Próbáltam a szerintem összes szóbajöhető property-jét állítani az ExpendableListView-nak, de semmi eredmény.
Hogyan tudnám ezeket eltüntetni? Lehet, hogy globális szinten kell valamit állítani (pl style-ban)?Köszi,
K
-
crhis86
tag
Sziasztok,
Aránylag új vagyok Android fejlesztésben, ezért tanácsot szeretnék kérni a következőben:
Adott egy szerver, melyet bizonyos okokból csak pollozni tudok REST-en. Ezt elég gyakran meg kell csinálnom (kb. 1-2 másodpercenként) és az onnan jövő json-t feldolgozva update-elnem kell a UI-t: egy activity-ben is és akár a notification bar-ban megjelenő szöveget is (tehát nem biztos, hogy az activity előtérben lesz). Egy-egy ilyen művelet nem időigényes. Ennek az egésznek elég akkor megtörténnie, amikor maga az app fut az eszközön (tehát nem egy olyan service kell, ami mindig minden körülmények között fut).Nézegettem megoldásokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb erre a feladatra. Talán egy IntentService-t hívogatva bizonyos időközönként lenne a legjobb megoldás, melynek eredményével megoldható a UI manipulálása is.
Van jobb ötletetek erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest