Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Logitech Z906
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Hello!
Bevezetésnek esetleg olvasd el ezt a korábbi hozzászólásomat.
Kicsit részletezve elmondom, hogy én is több (3-4) programmal próbálkoztam, a választásom végül az "AndroidKeystoreBrute_v1.05.jar" programra esett, nekem ez a program meg a közben kicsit javuló memóriám hozta meg a sikert. Ha semmit nem tudsz a jelszavadról, azaz a "normál" brute force az nagyon durva időigényű, szerintem felejtős. Nagy segítség, ha mondjuk a jelszavad hosszára emlékszel, vagy ha tudod hogy pl. csupa kisbetűvel, vagy nagybetűvel írtad. Segítségnek tűnik, ha emlékszel a jelszavad elejére, de brute force esetén szerintem ez nem nagy segítség ha utána biztosan van még 3-4 karakter, mert a keresési idő exponenciálisan nő a jelszó hosszával, és ugye a vége ismeretlen, tehát a legtöbb időt jelentő keresést nem lehet megspórolni.
Sajnos én nem emlékeztem a jelszavam hosszára, és biztos voltam benne hogy kis- és nagybetű is van benne, így nem tudtam időt spórolni, és feleslegesen vesztegettem az időt a rövidebb jelszavak keresésével. Nem árt tudni, hogy az Eclipse által generált jelszó legrövidebb hossza 6 karakter, én 4-gyel kezdtem el, tehát raboltam a saját időmet.
Sokat keresgéltem a neten, hátha van egy hatékonyabb módszer, de csak olyan véleményeket találtam, hogy nincs (legalábbis 5 hónapja nem volt, azóta nem néztem).Azonban egy jó alvás után valami emlékem visszajött a jelszóról, és nagyjából (de nem pontosan) visszaemlékezve rá, a fenti program által biztosított szótáras (wordlist) módszerrel találgattam (a program meg kombinálgatott az elemekből), és így az addig eltöltött időhöz képest rövid idő alatt sikerrel jártam. Mondhatom hogy megizzadtam, de kb. bruttó és nettó 24 óránál nem vett el többet az életemből. Azért nettó is ennyi, mert hétvége volt, itthon voltam, és a gép éjszaka is dolgozott amíg én aludtam, persze akkor még brute force volt, de mindegy. Jó lecke volt ez nekem is, és azzal együtt hogy jó néhány hónap távlatából még ma is emlékszem a jelszóra, le is írtam egy csak általam ismert helyre ...
Nem tudom, hogy ez a példa segíteni fog-e, de talán reményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest