- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Hello!
Bevezetésnek esetleg olvasd el ezt a korábbi hozzászólásomat.
Kicsit részletezve elmondom, hogy én is több (3-4) programmal próbálkoztam, a választásom végül az "AndroidKeystoreBrute_v1.05.jar" programra esett, nekem ez a program meg a közben kicsit javuló memóriám hozta meg a sikert. Ha semmit nem tudsz a jelszavadról, azaz a "normál" brute force az nagyon durva időigényű, szerintem felejtős. Nagy segítség, ha mondjuk a jelszavad hosszára emlékszel, vagy ha tudod hogy pl. csupa kisbetűvel, vagy nagybetűvel írtad. Segítségnek tűnik, ha emlékszel a jelszavad elejére, de brute force esetén szerintem ez nem nagy segítség ha utána biztosan van még 3-4 karakter, mert a keresési idő exponenciálisan nő a jelszó hosszával, és ugye a vége ismeretlen, tehát a legtöbb időt jelentő keresést nem lehet megspórolni.
Sajnos én nem emlékeztem a jelszavam hosszára, és biztos voltam benne hogy kis- és nagybetű is van benne, így nem tudtam időt spórolni, és feleslegesen vesztegettem az időt a rövidebb jelszavak keresésével. Nem árt tudni, hogy az Eclipse által generált jelszó legrövidebb hossza 6 karakter, én 4-gyel kezdtem el, tehát raboltam a saját időmet.
Sokat keresgéltem a neten, hátha van egy hatékonyabb módszer, de csak olyan véleményeket találtam, hogy nincs (legalábbis 5 hónapja nem volt, azóta nem néztem).Azonban egy jó alvás után valami emlékem visszajött a jelszóról, és nagyjából (de nem pontosan) visszaemlékezve rá, a fenti program által biztosított szótáras (wordlist) módszerrel találgattam (a program meg kombinálgatott az elemekből), és így az addig eltöltött időhöz képest rövid idő alatt sikerrel jártam. Mondhatom hogy megizzadtam, de kb. bruttó és nettó 24 óránál nem vett el többet az életemből. Azért nettó is ennyi, mert hétvége volt, itthon voltam, és a gép éjszaka is dolgozott amíg én aludtam, persze akkor még brute force volt, de mindegy. Jó lecke volt ez nekem is, és azzal együtt hogy jó néhány hónap távlatából még ma is emlékszem a jelszóra, le is írtam egy csak általam ismert helyre ...
Nem tudom, hogy ez a példa segíteni fog-e, de talán reményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest