Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen jól értelmezted, hogy az egészet fel akarom dolgoztatni.
A WebView szimplán úgy kerül oda, hogy készítettem egy alkalmazás ami megjelenítette az oldalt és ebből gondoltam volna tovább lépni, de ezek szerint megint fals értékre vetődtem.Az egészet felszeretném dolgozni mert különböző layoutakban minden egyes értékre szükség lesz majd.
Ezek az értékek különböző szenzorokból származnak, és azokat majd különböző layoutokban fogom megjeleníteni.
De mivel a feladat nagy így megpróbáltam valahogy kisebb részletekben megvalósítani.Az általad említett metódus nekem magas sajnos nem értem.

Úgy szeretném megvalósítani, hogy nettről olvassa be, mert a tartalma óránként változik.
Kicsit kirészleteznéd, hogy tudjak belőle egy kódot készíteni, mert így nekem magas sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Arc Raiders
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest