Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Thx. Mindkettőtöknek!
Shared prefsre én is gondoltam, de eredetileg függetleníteni akartam a context-től. Végül is nem gond; úgy oldottam meg, hogy a könyvtár alapból beállított adatokkal már működik; ha meg változtatni akarok rajta futás közben, akkor ahhoz kell context is.
Amúgy ha a process eltűnik, akkor az Application is eltűnik, nem? Vagyis mindent újra kell indítani. Vagyis ideális alternatíva lenne globális adatok elhelyezésére (speciel most nekem nem erre kell, csak belső adatok tárolására voltam kíváncsi). Ennek ellenére azt olvastam, hogy nem ajánlott elrendezés, mert nehéz tesztelni...
És csak a teljesség kedvéért: ha csinálok egy singletont, ami valójában egy példány, csak saját magára való hivatkozást tárol, akkor az hogy létezik, hogy az Activity-vel együtt eltűnik? (És nem az Applicationnel. Vagyis memória kevés, háttérben Activity bezár, Application marad, de a singleton is eltűnik.) Ezt egyébként több helyen olvastam, és már én is tapasztaltam. Annak nem kéne a process végéig megmaradni?? Vagy az önhivatkozás máshogy számítana?? Ennek a kérdésnek ugyan már semmi köze az eredeti problémához, csak érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest