Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, akkor mégiscsak én értettem félre. Nem csoda, hogy nem sikerült megkeverni a gépet... Viszont akkor jól fog működni amit írtam! 
(((Ezt az egyszerű log-ot csak úgy hirtelen készítettem, amikor a még-nem-rootolt tab nem volt hajlandó kiírni a rám vonatkozó system log-ot (AIDE-t használtam külföldön, net nemigen volt). És a feladatát tökéletesen el is látta. Később univerzálissá - pontosabban thread-safe-é akartam tenni, csak megzavart, amiket olvastam: eredetileg is thread-safe volt
)))(((Most meg van egy nagy adathalmazom, amit a program szépen feldolgoz. Arra gondoltam, hogy nem fogom minden csip-csup hibáért leállítani az egész folyamatot, hanem szépen log-olja a hibákat, és csak a végén mondja meg, volt-e hibás (nem importálható) adat. Erre viszont pont kéznél volt ez - a logtól független - secunder log. Egyébként ez tök jól működik, abban nem voltam biztos, hogy minden körülmény között fogja-e ezt produkálni...)))
Hálás köszönet, nem rongálom tovább a kiírást...

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)))