Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, van egy elég kezdő kérdésem, de nem nagyon értem...
Egy BaseAdapter alapú Adapter külső adatokra hivatkozik. Amit private-ként tárol, azok nem maguk aza adatok, hanem csak egy mutató a távoli adatokra. (ListArray mérete kb. 200 ezer elem)
Ha valaki megváltoztatja az adatokat (mármint a tömb marad, csak hozzáad v. elvesz), akkor a notifyDatasetChanged()-del tájékoztat arról, hogy újra kell rajzolni a ListView-t. Eddig nincs is talán gond.
DE!
Ha a háttérben elindul a Filter, akkor az a távoli adatokból végez egy leválogatást. Hogyan tudom megakadályozni, hogy a leválogatás közben kívülről megváltozzanak az adatok?
Jól sejtem, hogy a synchronized( lock ) ((ahol lock egy sima private osztály-objekt)) csak a saját osztály által elkövetett változtatásoktól véd?Vagy hogyan illik ezt megcsinálni? A gyári ArrayAdapter csinál egy komplett másolatot az összes adatról, mielőtt elkezdené leválogatni. Ez nem túl idő- és munkaigényes?
Vagy mi a jó út erre? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi