Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

Régóta szeretnék egy olyan listView-t, amiben az elemeket kedvem szerint (húzogatással) átrendezhetem.

Egy sikeres telefon újraélesztés után NeatROM 4.1.2-t tettem fel, ahol a rendszermenüben szerepel ez. Kijelző/Notification Panel/Toggle button order (a két nyelv keveréséből gondolom, hogy ez nem szabványos alkatrész). Nehézségek árán ugyan, de mozgás közben csináltam egy felvételt:

Ha listaelemek előtti ikont megfogom, akkor fel-le lehet húzni az elemet, és ha elhagyja a mellette lévő listaelem felezővonalát, akkor az a húzott elem "alatt" vagy inkább "mögött" átugrik az üres helyre. Na, ez így elmondva igen szegényes, de elég kézenfekvően működik. És sok-sok elemmel (vagyis görgetés közben is működik.

Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezt a funkciót hol tudom elérni, vagy van-e valahol ilyen kód, ami ezt megcsinálja? Amivel én próbálkoztam, az sokkal szegényesebb volt - gyakorlatilag arra jutottam, hogy a teljes listView-t újra kellene írni. Egy ilyen kód sok melótól megmentene... Hálás köszönet előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák