Hirdetés
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Régóta szeretnék egy olyan listView-t, amiben az elemeket kedvem szerint (húzogatással) átrendezhetem.
Egy sikeres telefon újraélesztés után NeatROM 4.1.2-t tettem fel, ahol a rendszermenüben szerepel ez. Kijelző/Notification Panel/Toggle button order (a két nyelv keveréséből gondolom, hogy ez nem szabványos alkatrész). Nehézségek árán ugyan, de mozgás közben csináltam egy felvételt:
Ha listaelemek előtti ikont megfogom, akkor fel-le lehet húzni az elemet, és ha elhagyja a mellette lévő listaelem felezővonalát, akkor az a húzott elem "alatt" vagy inkább "mögött" átugrik az üres helyre. Na, ez így elmondva igen szegényes, de elég kézenfekvően működik. És sok-sok elemmel (vagyis görgetés közben is működik.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezt a funkciót hol tudom elérni, vagy van-e valahol ilyen kód, ami ezt megcsinálja? Amivel én próbálkoztam, az sokkal szegényesebb volt - gyakorlatilag arra jutottam, hogy a teljes listView-t újra kellene írni. Egy ilyen kód sok melótól megmentene... Hálás köszönet előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Samsung kuponkunyeráló
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest