Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pittbaba

aktív tag

válasz Karma #1723 üzenetére

Hunfatal: Ez tök jogos igen...
    Karma: Igen, akik erre kerestek választ, volt hogy ezt találták végső megoldásnak. A baj ha fejlesztés végén vagyok már, és most ezért átszervezni az egészet.. hát nem tudom... főleg hogy már minden működni látszik, és most ilyen idiótaságot kell debuggolni...

A service egyébként tényleg nem volt egy nagy ügy, már szépen működik is. Azt nem értem, hogy ha feladatkezelőben kilövöm az appomat akkor a service miért áll le, hisz pont az lenne a dolga hogy ne tegye ezt?
    Nem a memória ürítése részt használom, hanem feladatkezelő, s az appomat kiválasztva befejezés. A service-ben lévő handler ami időről időre csekkolja a háttérben h fut e az alkalmazás is elhal. Miért?

Telefonos kapunyitót akarok készíteni IOIO van a telefonra kötve, egy éve szórakozok vele, hogy stabil legyen, de lassan feladom, mert egyszerűen mindig kijön valami hiba amivel nem tudok mit kezdeni.

Fut egy webserver app is a telefonon az csinálja a legtöbb gondot, mert egyszerűen egyik WS appot sem képesek megcsinálni úgy hogy a háttérben automatikusan elinduljanak a szolgáltatások :(
    Sajnos az USB kezelés is vicc, 5-ből 2x kapaszkodik össze a IOIO-val és csak rebootokkal lehet orvosolni ha nem sikerül, ezért szeretnék írni egy önjavító funkciót, ha leszakad a IOIO akkor addig rebootol amíg össze nem csatlakozik. Na itt van a gond, reboot után a WS programon belül gombbal kell indítani a lighttpd-t meg a mysql-t (nem tudom mi értelme ennek így de az összes appan így van). Adjatok már tanácsot, mindig kapok itt 1-2 jó tippet amivel tovább tudok haladni, hátha most is lesz valami okosság...
    Ti a webserver részt hogy oldanátok meg?

Új hozzászólás Aktív témák