Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Hunfatal: Ez tök jogos igen...
Karma: Igen, akik erre kerestek választ, volt hogy ezt találták végső megoldásnak. A baj ha fejlesztés végén vagyok már, és most ezért átszervezni az egészet.. hát nem tudom... főleg hogy már minden működni látszik, és most ilyen idiótaságot kell debuggolni...A service egyébként tényleg nem volt egy nagy ügy, már szépen működik is. Azt nem értem, hogy ha feladatkezelőben kilövöm az appomat akkor a service miért áll le, hisz pont az lenne a dolga hogy ne tegye ezt?
Nem a memória ürítése részt használom, hanem feladatkezelő, s az appomat kiválasztva befejezés. A service-ben lévő handler ami időről időre csekkolja a háttérben h fut e az alkalmazás is elhal. Miért?Telefonos kapunyitót akarok készíteni IOIO van a telefonra kötve, egy éve szórakozok vele, hogy stabil legyen, de lassan feladom, mert egyszerűen mindig kijön valami hiba amivel nem tudok mit kezdeni.
Fut egy webserver app is a telefonon az csinálja a legtöbb gondot, mert egyszerűen egyik WS appot sem képesek megcsinálni úgy hogy a háttérben automatikusan elinduljanak a szolgáltatások

Sajnos az USB kezelés is vicc, 5-ből 2x kapaszkodik össze a IOIO-val és csak rebootokkal lehet orvosolni ha nem sikerül, ezért szeretnék írni egy önjavító funkciót, ha leszakad a IOIO akkor addig rebootol amíg össze nem csatlakozik. Na itt van a gond, reboot után a WS programon belül gombbal kell indítani a lighttpd-t meg a mysql-t (nem tudom mi értelme ennek így de az összes appan így van). Adjatok már tanácsot, mindig kapok itt 1-2 jó tippet amivel tovább tudok haladni, hátha most is lesz valami okosság...
Ti a webserver részt hogy oldanátok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest