Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A teljes táblát egy ListView jeleníti meg, ott a join-nal összekötött táblákat egyszerűen lekérdezem, és a mezőket a megf. TextView-kba teszem. Ez gond nélkül megy.
Az egyes elemeket azonban egy űrlap jeleníti meg, ahol az egyes elemek önmagukban is megváltoztathatóak. Pl. egy könyv írójának itt az írók közül kiválaszthatok valaki mást, mielőtt magát az adatbázis-sort módosítom. A kódot egyébként megírtam, és működik is, de a linkelt adatbázisok űrlapjának kódja emiatt többször hosszabb, mint az egyetlen adatbázisra hivatkozók. A végleges megvalósításban ráadásul több ilyen "linkelt" elemet is kellene kezelnem, ezért gondoltam, hogy ezt a kódot valahogy leválasztom, akár View-ba, akár speciális új változótípus-szerű osztályba.
A félelmem pont az amire WonderCSabo rámutatott; hogy ezt túlságosan belekötöm a Fragmentbe, akkor vagy az nem tud békésen eltűnni újraindítás után, vagy a lekérdezést nem tudom megfelelően elvégezni. Pláne, ha több TextView-t kell egy id-hez kötni.
Hosszas keresés után most találtam egy megoldást (vagy legalábbis annak tűnik): ITT Megpróbálom így átkonvertálni. Meg valószínűleg lassan elolvasok egy komolyabb könyvet a software design patterns témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest