Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Persze, hogy kell, csak nem "android módon", de még csak nem is Java-ban (nem is elérhető benne csak Javascript, C# meg mittudoménmicsoda). Én is csak ismerkedés céljából javasoltam a saját engine-t, ha határidős meló van és még nincs motor az app alá akkor nehogy most kezdj el írni hozzá. Egyébként nem olyan óriási dolog saját engine-t írni, én is épp azon vagyok (bár én desktopra, de szintén OpenGL-el és Java-val) de az tény, hogy kell hozzá kitartás és sokat kell olvasni szakmai könyveket. Akárhogy is, szerintem ha csak magának csinálja akkor ha összerak egy bármilyen alap enginet ami már képes meghajtani egy szimpla játékot abból sokkal többet tanul mint ha Unity-vel C#-ban firkál egy előre írt, agyonegyszerűsített API-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest